Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Marknadskoordinator sökes till Svenskt Projektforum!

Rollen

Tyngdpunkten för tjänsten kommer att ligga på administration och försäljning men den kommer även innefatta digital marknadsföring, projektledning och organisationsutveckling. Vi är en liten organisation där arbetsuppgifterna är varierande och för rätt person finns stor möjlighet att utforma tjänsten efter din bakgrund och dina mål. Exempel på arbetsuppgifter är certifieringsadministration, hantering av våra sociala kanaler och annonsering, vårda befintliga kundkontakter och arbeta för att utöka vår kundbas och medlemskår genom att utveckla och sälja in vårt produktutbud.

Dina egenskaper

För att passa för rollen behöver du vara en initiativtagare med god organisatorisk förmåga och ha ett öga för detaljer. Du har ett gott självledarskap, är strukturerad och tillmötesgående med en prestigelös attityd som kan hugga i där det behövs. Då tjänsten kommer att innebära mycket kontakt med både befintliga och nya kunder är det viktigt att du är en social person som är bra på att bygga relationer och inge förtroende.

Din Bakgrund

Vi söker dig med relevant utbildning från universitet/högskola eller yrkeshögskola. Vi tror att du har ca 5 års arbetslivserfarenhet inom administration/koordinering och ser gärna att du har erfarenhet från ett eller flera av följande områden: B2B-försäljning, eventkoordinering och digital marknadsföring. Du är duktig på att formulera dig i tal och skrift och har en god systemvana. Det är meriterande om du har arbetat med något eller flera av följande verktyg: Visma, Projectplace, Salesforce, WordPress, Mailchimp. Vid den här rekryteringen läggs stor vikt vid personlig tillämplighet och vi söker framförallt dig med ett stort personligt driv som vill utvecklas tillsammans med oss.

Vi erbjuder

Svenskt Projektforum är en förening för projektledare med en gedigen historia och vi söker dig som vill vara med och påverka föreningens framtid och fortsatta tillväxt. Du kommer ha en central roll i föreningen och arbeta tätt ihop med vår föreningskoordinator. För rätt person finns stora möjligheter till utveckling. Kontoret ligger i Mörby Centrum men just nu tillämpar vi distansarbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.

 

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att det låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen att skicka in din ansökan, senast den 28/3. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Skicka din ansökan till: rekrytering@projektforum.se

Frågor om tjänsten besvaras av Emely Ekdahl, på ovan mail eller ring: 08-22 14 13.

 

Vi har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

 

Om oss

Svenskt Projektforum är en ideell förening för projektverksamhet och projektledare i alla branscher. Vi har sedan 1968 arbetat för att stärka projektverksamhetens roll och utveckla projektledning som yrke. Vi är en medlemsorganisation med ca 1000 medlemmar i Sverige och vi ger ut en tidning, arrangerar evenemang och nätverksträffar.

Föreningen är medlem i IPMA – International Project Management Association, en paraplyorganisation för projektledarföreningar världen över. Tillsammans bildar vi ett nätverk med över 50 000 medlemmar i över 70 länder. Vi certifierar projektledare enligt IPMA:s system.

Föreningen består av en styrelse och ett litet kansli som utför det strategiska och operativa arbetet i föreningen.

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

pia.lundgren@projektforum.se

Back To Top