Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Medlemserbjudande

IPMA-registrerad projektledarutbildning. Ledarskap och Projekthantering Sverige AB ger 10% rabatt till dig som är medlem i Svenskt Projektforum. Gäller kursstarter för vårt elvadagarsprogram hösten 2022.

En duktig projektledare lär sig var man kan gena i processen på ”rätt” ställen, när det behövs. Skillnaden mellan en duktig projektledare och en som är lite mer medioker, är att den som är duktig alltid lyckas leverera det som förväntas. Spännande tycker vi.

Hur får jag andra människor att göra det jag vill, utan att jag har formell makt över dem? Då handlar det om att som ledare lära sig att göra ”rätt” saker.  Vi anser att ett bra ledarskap är cirka 75 % av att leda ett projekt. Detta hanterar vi i den specialanpassade ledarskapsutbildningen som är framtagen, just för projektledare.

Om du väljer att utbilda dig kommer din framtid att bli mycket enklare och framför allt väldigt mycket roligare. Du kommer att kunna hantera både din beställare och styrgrupp, men även få din projektgrupp att prestera och ha kul tillsammans. Hur vågar vi påstå detta, jo genom alla de samtal vi haft med de deltagare som gått våra utbildningar och det vi ser då vi besöker deras arbetsplatser. De utstrålar en enorm glädje och ett stort självförtroende i sina roller som projektledare. Känner man sig osäker ibland finns ju alltid den fria supporten att tillgå, som vi erbjuder alla våra kursdeltagare. Den är livslång och mycket uppskattad. Våra projekt- och ledarskapslärare svarar på alla era frågor, på telefon eller mejl.

 

Ta nästa steg i din karriär och öka arbetsglädjen hos dig själv genom att anmäla dig till vår projektledarutbildning. Kontakta oss gärna eller läs mer om oss och våra utbildningar på www.projekthantering.se

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Back To Top