skip to Main Content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se
Ny IPMA Certifiering!

Ny IPMA Certifiering!

En föränderlig värld kräver (nytt) ledarskap

Världen förändras snabbt och det kräver att vi ta till oss teknisk och digital innovation snabbt, att vi förstår det nya sociala landskapet och hanterar nya arbets- och anställningsformer.

Komplexiteten och osäkerheten i utmaningarna vi möter är större än någonsin. Organisationer måste anpassa sig till förändringar fortare och fortare. Det som förr var ”best practice” är i lägre grad relevant och en mer flexibel (agil) strategi krävs.

En lösning i vår tids utmaningar är lean-agilt arbetssätt för att bli effektivare – att alltid skapa maximalt kundvärde med de resurser man har. Och det kräver kompetent ledarskap – du kanske har titeln release train engineer, tribe lead, agile coach, scrum master, product owner eller agil projektledare. Hur mäter vi kompetens i agilt ledarskapet? IPMA har tagit fram ett ramverk för att beskriva de objektiva krav som ställs i uppdrag, förändringar, projekt, program och portföljer.

Kompetenserna delas in i områdena: Perspective, People och Practice. Varje område har in sin tur totalt 29 kompetenselement som beskriver de kunskaper och färdigheter som krävs för att vara en framgångsrik ledare.

Läs mer:

Här > kan du läsa mer om IPMA Agile Leader Certification

Jag vill veta mer:

Anmäl dig nedan, så kommer du få inbjudan till webinarium om IPMA Agile inom kort.

Förnamn (obligatorisk)

Efternamn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Mobiltelefon *

Företag


Jag vill veta mer om
Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Back To Top