Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

”Skapa ett gemensamt syfte och uppnå resultat – Ikigai”

En jättespännande programpunkt på eventet Projektforum 2019: Skapa ett gemensamt syfte och uppnå resultat – Ikigai   När man gemensamt hittar och tydliggör projektets syfte skapas den nödvändiga transparensen, engagemanget och tryggheten som behövs för att komma i mål och nå resultat. En metod för att framgångsrikt nå dit är Ikigai, som från japanskan kan översättas till meningen med livet.   

Susanna Stensdotter  –  Efter över 25 år som chef, förändringsledare och projektledare i små och stora organisationer både i Sverige och utomlands, driver nu Susanna sitt eget företag med fokus just på ledarskap och förändring. Hon brinner för att skapa resultat, och därför är Ikigai en av de modeller hon valt att arbeta med.   För 15:e gången: Projektforum 2019, som går av stapeln den 4 december i vacker inramning på Grand Hôtel i Stockholm.

 

 

Tema: The future is under construction…

Som projektledare är du med och skapar morgondagens samhälle – hur inspirerar, utvecklar och stimulerar du medarbetare och organisationen? Ta del av inspirerande föreläsare och framgångsrika projekt.

Syftet med dagen är att:

  • Sprida kunskap och inspiration om projekt som arbetsform
  • Inspirera till gott ledarskap
  • Vara en plats för erfarenhetsutbyte

 

Tider: Registrering från 8.30, programmet pågår mellan 9.00 – 17.00

 

Våra partners:

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

pia.lundgren@projektforum.se

Back To Top