Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Svenskt Projektforums mentorprogram

Vill du vara adept eller mentor?

Vi startar ett pilotprojekt! Vi kommer att erbjuda deltagande i ett pilot-projekt som syftar till personlig utveckling som projektledare. Det riktar sig till dig som vill utveckla ditt (projekt)ledarskap och samtidigt bidra till att utveckla Svensk Projektforum. Mentorprogram är ett sätt att komma fram till nya vyer och mål, men också något som kan ge bättre balans mellan arbete och privatliv. Utvecklingsmöjligheterna blir större för dig som adept eftersom mentorn inte är en del av organisationen och dess kultur.

Genom mentorprogrammet får du som adept fördjupad kunskap om dina styrkor, utvecklingsområden och hur du kommer vidare. Genom en individuell matchning får du en mentor som du har samtal med vid 5 tillfällen. Deltagandet är kostnadsfritt, men du måste vara medlem i Svenskt Projektforum för att kunna delta. Vi vill också att du medverkar vi utvärdering av pilotprogrammet efter avslutat program. Antalet platser är under denna pilotomgång begränsat till 10.

För dig som mentor sker detta arbete på ideell basis under pilotprojektet. Syftet är att hjälpa adepten att sätta mål på vägen mot det bästa möjliga ledarskapet och den personliga utvecklingen, där mentorn fungerar som en neutral samtalspartner men med erfarenhet av projektledning. Du har bred erfarenhet av strukturerade och stödjande samtal till chefer och specialister på flera nivåer.

Vi kommer att återkomma med mer information till både adepter och mentorer. Detta är inledningsvis en intresseanmälan. Sista anmälningsdatum: 31 augusti.

Kontaktperson: pia.lundgren@projektforum.se

INTRESSEANMÄLAN

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Back To Top