Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Vad ska du göra sen?

Det har pågått en tid nu, arbete på distans, färre fysiska möten, en ny sorts vardag. Kanske har du haft tid att fundera på ditt jobb. Är det här du vill vara? Är det det här du vill göra? Är det dags att byta till ett nytt jobb? Ta vara på den här tiden och landa i dig själv och lägg upp en plan för vad du ska göra när det här är över.

Kanske krävs det en utbildning eller ett certifikat på att du har de kompetenser och kunskaper som kan behövas för ditt nästa jobb? Tex IPMA Certifiering kan utföras helt on-line.

Tips för din plan:

  1. Vad vill du göra? Växer du där du är? Eller har du börjat vissna, redan före Corona? Identifiera vad du vill göra. Vill du göra något annat där du är eller vill du ha en liknande roll hos en annan arbetsgivare eller i en annan bransch?
  2. Vilka kvalifikationer krävs? Kanske krävs det kompletteringar av din kunskap och kompetens? Eller en certifiering? Vi vet att IPMA Certifiering allt oftare efterfrågas vid både upphandlingar och rekryteringar. Så skaffa dig ett försprång till framtiden genom att få ett kvitto på din kompetens. Just nu är certifieringen helt online.
  3. Uppdatera din Linked In profil. Du har väl en profil på LinkedIn? Annars är det tid skaffa en och för dig som har en profil att uppdatera din profil så att den aktuell. Aktivera också funktionen ”Öppen för nya möjligheter” , genom detta kan du visa rekryterare att du är intresserad av nya karriärmöjligheter utan att varken dina vänner, kollegor eller din chef får veta något.
  4. Våga söka jobb! Ser du intressanta jobb men är tveksam över kraven? Ta kontakt med rekryteraren och fråga eller våga sök jobbet! Det är trots allt upp till rekryteraren att avgöra om du är en lämplig kandidat eller inte. Du får mer inblick i företaget och kvalifikationerna för dina beslut för framtiden.

 

Stort lycka till i din planering för framtiden! Vill du veta mer om IPMA Certifiering? Vi har varje vecka Live-webinarer då vi går igenom processen, kraven och kostnaderna. Alla våra certifieringar under 2020 sker on-line.  Läs mer och anmäl dig här >

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

pia.lundgren@projektforum.se

Back To Top