Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

AI i projektledning: Hur man kan använda AI för att optimera projekt

Svenskt Projektforum bjuder in alla medlemmar till höstens tredje och sista lunchwebinar som denna gång handlar om något så högaktuellt som hur vi kan använda oss av AI för att bedriva med framgångsrika projekt. 

Under föreläsningen får vi lyssna till David Nordmark, civilingenjör inom maskininlärning och AI ingenjör på Sweco, som berättar om sin spännande forskningsstudie om hur AI kan användas för att utvärdera projekt.

Studien, som fokuserade på Swecos stora infrastrukturprojekt, visar på vikten av ”Expert”-data och David kommer att berätta om vad det är och hur den kan användas för att styra ett projekt mot framgång. Vi kommer även få veta vad AI själv anser vara avgörande faktorer för framgång när det kommer till stora projekt och mycket mer.

David Nordmark är en civilingenjör inom maskininlärning med en bakgrund inom matematik. Som en del av sitt forskningsarbete och sin anställning hos Sweco har han varit en viktig del av lanseringen av den senaste och förbättrade versionen av SwecoGPT, vilket bidrar till bolagets starka innovationskraft inom teknik och AI.

 

Läs mer och anmäl dig här>>

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

pia.lundgren@projektforum.se

Back To Top