Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Lunchwebinar: AI i projektledning – Hur man kan använda AI för att optimera projekt

 • 16nov

12:00 - 13:00


Svenskt Projektforum bjuder in alla medlemmar till höstens tredje och sista lunchwebinar som denna gång handlar om något så högaktuellt som hur vi kan använda oss av AI för att bedriva framgångsrika projekt.

Under föreläsningen får vi lyssna till David Nordmark, civilingenjör inom maskininlärning och AI ingenjör på Sweco, som berättar om sin spännande forskningsstudie om hur AI kan användas för att utvärdera och optimera projekt.

Studien, som fokuserade på Swecos stora infrastrukturprojekt, visar på vikten av ”Expert”-data och David kommer att berätta om vad det är och hur den kan användas för att styra ett projekt mot framgång. Vi kommer även få veta vad AI själv anser vara avgörande faktorer för framgång när det kommer till stora projekt och mycket mer.

Tycker du också att det låter spännande? Vill du lära dig mer om hur vi kan använda AI för att bedriva framgångsrika projekt? Skriv upp den 16 november i din kalender och anmäl dig här nedan.

David Nordmark är en civilingenjör inom maskininlärning med en bakgrund inom matematik. Som en del av sitt forskningsarbete och sin anställning hos Sweco har han varit en viktig del av lanseringen av den senaste och förbättrade versionen av SwecoGPT, vilket bidrar till bolagets starka innovationskraft inom teknik och AI.

När: Torsdagen den 16 november kl 12-13

Var: Föreläsningen genomförs via zoom och länk skickas ut på mail några dagar innan.

För vem: Föreläsningen är öppen för alla medlemmar i Svenskt Projektforum. Som medlem har du även möjlighet att bjuda in en gäst.

Välkommen!

 

Anmälan:

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag (obligatorisk)

  Mobilnummer (obligatorisk)

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet? (obligatorisk)
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinNyhetsbrev

  Back To Top