Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Certifiera dig 2024 till samma pris som 2023

Den 1 januari 2024 kommer priserna på IPMA certifiering att höjas för samtliga nivåer A-D samt för recertifiering. Vi vill därav passa på att erbjuda dig som vill genomföra en IPMA certifiering under 2024, att registrera din anmälan innan årets slut till 2023 års priser.

Vi har fyllt på vår webbplats med fler certifieringsomgångar och vi har planerade omgångar för hela vårterminen med följande certifieringsstarter:

  • 5 december Alla nivåer A-D
  • 9 januari Alla nivåer A-D
  • 9 januari STOCKHOLMDen här certifieringsomgången sker både på distans samt på plats i Stockholm.

Vid etappen Workshop & Intervju samlas vi i Stockholm. Workshopen omfattar grupparbete med praktikfall efterföljt av en intervju. Anmälan 9 januari STHLM

  • 6 februari Nivåerna B-D
  • 12 mars Alla nivåerna A-D
  • 9 april Nivåerna B-D
  • 7 maj Alla nivåer A-D
  • 4 juni Nivåerna B-D

Anmälan registreras via vår webbplats och alla anmälningar som inkommer före den 31 december erhåller 2023 års priser oavsett när du påbörjar din certifiering. Gäller alla nivåer A-D samt recertifering. 

Anmälan certifiering>

 

För dig som har ett certifikat som håller på att löpa ut vill vi påminna om att anmäla dig till recertifiering. Ett certifikat är giltigt fem år och därefter kan du hålla ditt certifikat giltigt genom att genomföra en recertifiering senast sex månader efter att ditt certifikat löpt ut.

Recertifieringsprocessen är mycket kortare än den initiala certifieringen och består av en digital introduktion samt en ansökan. 

Vi sänder ut påminnelser när ditt certifikat närmar sig giltighetstidens slut och byter du mailadress under tiden uppmanar vi därför till att sända oss ett mail till certifiering@projektforum.se till med uppdaterade kontaktuppgifter för att säkerställa att vi kan hjälpa till med påminnelser.

Vi startar upp nya omgångar för recertifering, alla nivåer A-D, varje månad och du hittar samtliga starter på vår webbplats här> 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Svenskt Projektforum

Back To Top