Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Grattis Wenell – IPMA registrerad kurs

Grattis Wenell till den IPMA registrerad kursen –  “Praktisk Projektledning”

Under våren har Wenell genomfört en IPMA registrering av deras fyra dagars kurs “Praktisk Projektledning”. En IPMA registrering innebär att Svenskt Projektforums assessorer har validerat kursinnehållet mot IPMA´s kompetensmodell,  vilket medför att kursen kan benämnas som “IPMA registrerad” och är därmed en bra teoretisk förberedelse inför en IPMA certifiering.

 

Praktisk Projektledning – Enkelhet, Skalbarhet, Flexibilitet och Iterativt arbete.

En koncentrerad projektutbildning för dig som arbetar med utveckling och förnyelse. Fokus är på samverkan och kommunikation såväl inom projektet som med dess omgivning, samt att tillvarata styrkor och olikheter.

Wenells skalbara arbetssätt genomsyras av enkelhet, vilket ger dig en möjlighet att fokusera på uppgiften. I en föränderlig värld krävs flexibilitet och därför berör vi såväl traditionella som iterativa arbetssätt.

Praktisk projektledning ger dig enkla och kraftfulla verktyg för att hantera utmaningarna i modernt projektarbete. Vi arbetar genom hela utbildningen mycket verklighetsnära och du får uppleva hur verktygen används, och hur de enkelt kan anpassas.

Läs mer om kursen och kursstarter på deras hemsida  https://www.wenell.se/kurser/praktisk-projektledning/

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Svenskt Projektforum

Back To Top