Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Intressanta scengäster på Projektforum 2019

– Jag är sjukt stressad! Hur ofta säger vi det eller hör vi det sägas? Svarar du på e-post när du pratar i telefon? Äter du lunch vid skrivbordet? Många känner sig effektiva när de gör flera saker samtidigt. Men forskning visar att det ökar stressen och kan minska produktiviteten.

På Projektforum 2019 får vi  lyssna till en föreläsning av Anna Bennich med mycket igenkänning och enkla metoder för att hantera stressen och hitta mer lugn i vardagen. Anna är psykolog, psykoterapeut, föreläsare och författare. Hon arbetar för att nå ut till så många som möjligt med sin kunskap om stresshantering, hälsofrågor och med att skapa hållbara relationer. Missa inte Projektforum 2019 som äger rum den 4 december på Grand Hôtel i Stockholm.

Annika Hultqvist

Vi får också möjligheten att lyssna till framgångsfaktorer i ett ”omöjligt” förändringsprojekt. Annika Hultqvist, Sandvik Cormant , berättar om  ett komplext och omfattande förändrings-projekt med stor affärspåverkan.  Med ett sällan skådat driv och engagemang, och med ett inlyssnande och pragmatiskt förhållningssätt, har hon förvandlat ett IT-projekt bland andra, till ett strategiskt affärsinitiativ som berör 40-talet marknader över hela världen. Ärlighet, tillit och transparens är några av denna projektledares viktigaste ledord.

Innehållet i föredraget fokuserar på de viktigaste framgångsfaktorerna i detta projekt men lyfter även fram de viktigaste ledaregenskaperna som krävts. Inspirerande om vad som är viktigast för att lyckas med sina projekt/program.

 

Missa inte att boka din plats, Läs mer och anmäl dig här>

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

pia.lundgren@projektforum.se

Back To Top