Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Marie Reinicke berättar om projektet World Scout Jamboree

  • Svenskt Projektforum
  • Artikel

Utmärkelsen Årets Projektledare, som årligen delas ut av Svenska Projektakademien, gick förra året till Marie Reinicke, projektledare för World Scout Jamboree 2011. Hennes sätt att sprida sitt eget engagemang vidare i organisationen var en av många egenskaper som gjorde att hon fick utmärkelsen.

Det internationella scoutlägret World Scout Jamboree arrangeras var fjärde år och 2011 var det Sveriges tur att vara värdnation. Projektet drivs till stor del av ideella krafter och Marie Reinicke kombinerade sina studier med att vara projektledare för Wold Scout Jamboree 2011. Evenemanget blev med dess 40 000 deltagare från 146 länder, de flesta ungdomar mellan 14-17 år,den hittills största World Scout Jamboree som arrangerats. Ett gigantiskt projekt som omsatte 330 miljoner och där man byggde upp en mindre stad för de 12 dagar jamboreen varade.

Marie Reinicke berättar om sitt stora och spännande projekt i anslutning till Föreningen Svenskt Projektforums årsmöte kl 15.00 den 19 mars på Myntkabinettet på Slottsbacken i Stockholm.

Redan nu kan du anmäla dig till årsmötet.

[faktaruta]

Marie Reinicke är personalvetare och engagerad i scoutrörelsen sedan 15 år. 2008 fick hon uppdraget att vara projektledare för World Scout Jamboree 2011.[/faktaruta]

Ur Svenska Projektakademiens motivering:

”Marie Reinickes ledarskap som präglas av ett stort engagemang som sprider sig till organisationen, hon är ett föredöme och hon ser sina medarbetares potential, vågar tro på dem och bygger upp ett starkt förtroende.”

Läs hela motiveringen

Se video från prisutdelningen och Marie Reinickes presentation av projektet

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Svenskt Projektforum

Back To Top