Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Missa inte Project Management Talks i november

Project Management Talk – ett frukostseminarium on-line!

 

Om Project Management Talks – idéer värda att sprida!
Då vi ska undvika fysiska möten vill Svenskt Projektforum bjuda in erfarna yrkesverksamma från olika branscher, statliga och icke-statliga organisationer att bli våra talare och dela sina erfarenheter, verkliga lösningar på problem som vi alla står inför för idag och kan förvänta oss i morgon – och detta sker digitalt. Vill du dela ett coolt projekt, prata om framtiden eller ge konkreta tips och tricks eller vill du och din organisation vara medarrangör? Kontakta pia.lundgren@projektforum.se 

 

Torsdagen den 12 november (9.00-10.00): Nya utmaningar vid distansarbete och projektkontorets förändrade roll vid och efter en digitalisering

När arbete på distans är normaltillståndet, när medarbetarna har svårt att skilja mellan att arbeta hemma och att vara hemma och oroar sig för att underprestera, när projektledare inte kan följa hur arbetet bedrivs, när medarbetare under ineffektiva virtuella möten börjar multitaska, m.fl. problem… Projektkontoret har kunnandet om styrning av projektarbete att bistå organisationen med. Seminariet tar upp dess roll och arbetssätt som behöver förändras efter en nödvändig digitalisering.

Anmäl dig här>

 

Onsdagen den 25 november (9.00-10.00): Lyckade projekt

Hur kan ni som organisation arbeta för att skapa lyckade projekt? Välkommen till ett webbinarium där vi ger er verktygen för att lyfta er projektorganisation.

Under webbinariet ger vi er tips och inspiration för att få en klarare överblick och skapa kontroll över projektverksamheten. Vidare visar vi på hur ni kan arbeta för att projektorganisationen ska dra åt ett och samma håll. Med ramverk som P5-modellen förklarare vi närmare hur ni kan uppnå en ökad projektmognad i er organisation.

Anmäl dig här>

 

Arrangör:

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

pia.lundgren@projektforum.se

Back To Top