Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Projektdöden är här!

Missa inte eventet Projektforum 2019 – bland annat med programpunkten: Projektdöden är här!

Trafikförvaltningen ansvarar för kollektivtrafiken i Stockholmsregionen, för de flesta kända för varumärken som SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet.  Verksamheten omsätter ca 20 miljarder per år och varje år investeras ca 6 miljarder i att bygga ut och förbättra kollektivtrafiksystemet i Stockholm. Just nu driver Trafikförvaltningen ca 150 investeringsprojekt och vi får lyssna till  några av dem, hur det fungerar att bedriva projekt i en politiskt styrd organisation, hur Trafikförvaltningen hjälper till att utveckla Stockholmsregionen, utmaningen med att minimera påverkan på resenärerna och hur de tog döden till hjälp…

 

Linda Davidson, gruppchef projektkommunikation

Kommunikation som påverkar och känns i hjärtat. Och en bra chef. Dessa krav har tagit Linda från olika byråer, Moderaterna, journalistiken, Lärarförbundet och till Region Stockholm/SL. I dag ansvarar Linda och hennes grupp för kommunikationen till närmare 900.000 resenärer och andra intressenter när kollektivtrafiken byggs ut och rustas upp. Ett stort, kul och viktigt uppdrag som påverkar hela regionen och förtroendet för SL-trafiken.

Henrik Albertsson, sektionschef teknik

Henrik har jobbat med teknikutveckling i alla möjliga former och verksamheter. På trafikförvaltningen ansvarar han för en grupp av tekniska specialister som hjälper projekten att nå lyckade leveranser. När man jobbar med utveckling av Stockholms kollektivtrafiksystem finns det alltid både roliga och utmanande problem att lösa, från små tekniska detaljer till otroligt komplexa frågor som uppstår när miljardinvesteringar ska realiseras.

 

Projektforum 2019 är ett inspirerande heldagsevent som äger rum den 4 december på Grand Hôtel i Stockholm.

Missa inte att boka din plats:  Läs mer och anmäl dig här>

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

pia.lundgren@projektforum.se

Back To Top