Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Varje år väljer över 600 svenska projektledare att genomföra en projektledarcertifiering enligt IPMA:s system. De senaste tio åren har över 3000 projektledare fått sin kompetens verifierad i Sverige och över 194 000 projektledare i sammanlagt 55 länder.


Vilken nivå passar dig?

IPMA:s certifieringssystem har fyra nivåer. A, B, C och D.


Utbildning inför certifiering

En certifiering är ingen utbildning, utan en validering av redan befintlig kunskap. Vill du utbilda dig inför en certifiering måste du göra det någon annanstans än hos oss. Vänd dig till de utbildningsföretag som finns i vår kurskalender för att bättre på dina kunskaper.
Kurser ›

IPMA Registrerade utbildningar

Svenskt Projektforum måste vara fristående och obereoende för att kunna göra IPMA-certifieringar. Sedan våren 2011 finns konceptet IPMA Registering – ett system för att verifiera innehållet i projektledarutbildningar utifrån IPMAs internationella ramverk för kompetens i projektledning. De utbildningarna är något mer anpassade för dig som vill göra en certifiering.
IPMA registrerade utbildningar ›


IPMA:s internationella databas

Efter du klarat din certifiering kommer du att registeras i IPMA:s internationella databas där du kan visa upp ditt certifikat och nivå för kunder och arbetsgivare och bevisa din kompetens inom projektledning.
https://www.ipma.world/individuals/certification/database-of-certified-professionals/


Kommande certifieringsomgångar

Klicka på omgången för att se mer information och viktiga datum för introduktion, workshop, intervju och prov.

Back To Top