Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Antura

Antura Projects ett komplett projektverktyg. Användarvänligt. Kraftfull funktionalitet. Hög säkerhet. Bra integrationsmöjligheter.

www.antura.se

Astrakan Strategisk Utbildning AB

Astrakan utbildar inom Ledarskap och kommunikation, Projektledning, Affärs- och verksamhetsutveckling, Affärsmannaskap samt Utveckling av system, sedan 1996.

www.astrakan.se

 

CANEA – ett kunskapsföretag som levererar

CANEA är ett kunskapsföretag som levererar konsulttjänster, utbildningar och IT-lösningar inom verksamhetsutveckling.

För att lyckas inom projektledning måste projektverksamheten fungera som en helhet genom att utgå ifrån Er organisations processer och vara anpassad till den rådande situationen. CANEA stöttar därför alla våra kunder inom projektverksamhetens alla områden genom konsulttjänster, utbildningar och effektiva IT-lösningar. Många av våra konsulter är certifierade projektledare och kan utbilda både Era nyare och erfarna medarbetare. Våra IT-lösningar är heltäckande, flexibla och lättanvända och fungerar för såväl större som mindre organisationer.

www.canea.se

 

Ledarskap och Projekthantering

Vår vision är att få arbetsformen projekt att fungera oavsett vad man arbetar med och på vilken nivå. Vår ambition är att alla som väljer oss som leverantör ska känna hur det verkligen är då det fungerar. Vi vet vad som krävs och arbetar med punktinriktade utbildningar eller större åtaganden tillsammans med kunden under flera år. Vi har både verktyg och metoder att ge er stöd i ett framgångsrikt arbete då projekt och linjeverksamhet lever i harmoni med varandra.

Projektledarprogrammet genomförs i öppna grupper med kursstarter enligt nedan och omfattar då totalt 11 dagar, varav 6 heldagar projektkunskap och 5 heldagar ledarskap, som är specialanpassade till projekt. Utbildningen ligger till grund för IPMA-certifiering.

www.projekthantering.se

 

Projectplace – Effektiva samarbeten i molnet

partnerslide_projectplace
Hört talas om oss? Över 900 000 personer på några av världens ledande företag använder vårt onlineverktyg för att samarbeta mer effektivt. Projectplace är ett molnbaserat verktyg för projektplanering med fokus på samarbete, transparens och kommunikation. Här får du ett brett utbud av smarta och sociala kommunikationsfunktioner som ökar engagemanget och produktiviteten i dina projekt.

www.projectplace.se

 

PPS – ett komplett stöd för projekt- och förbättringsarbete

PPS ger ett komplett stöd för projektarbetet och fungerar för såväl små som stora projekt och initiativ.  Modellen innehåller färdiga beskrivningar för projekt, program och portföljer. En av PPS största styrkor är den kund- och marknadsdrivna utvecklingen av modell, tjänster, utbildningar och verktyg. Kunden är och har alltid varit i centrum för PPS.. Detta är en starkt bidragande orsak till att PPS är en av de mest använda projektmodellerna i Norden. Vi tar fram långsiktiga hållbara lösningar med projektverksamhetens framtida behov som utgångspunkt.

PPS erbjuder

  • Utbildningar –  för alla roller som bidrar till effektivt förbättringsarbete
  • Konsulter – med lång och bred erfarenhet
  • Modell –  helhetslösning för att ta fram resultat som bidrar till nytta

https://www.tietoevry.com/se/pps

 

SWECO

Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. Tillsammans med våra kunder utvecklar våra 18 500 arkitekter, ingenjörer och andra specialister lösningar för att hantera urbaniseringen, ta vara på digitaliseringens möjligheter och göra framtidens samhällen mer hållbara. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa.

www.sweco.se

Back To Top