skip to Main Content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Antura Projects – En helhetslösning för projekt-, portfölj-, och resurshantering

partnerslide_antura

Sedan 2001 har Antura framgångsrikt levererat projektverktyget Antura Projects – en helhetslösning för projekt-, portfölj- och resurshantering. Antura Group består av Antura AB och dotterbolagen Antura A/S och Antura Software UK Limited.

Antura har ett stort antal kunder och över 150 000 nöjda användare i mer än 50 länder. Bland kunderna återfinns välkända företag och organisationer såsom Husqvarna, PostNord, SJ, Saab, Intrum Justitia, Lantmännen och Assa Abloy.

Anturas målsättning är att Antura Projects alltid skall vara det främsta valet för alla organisationer som behöver ett etablerat projektverktyg med kraftfull funktionalitet som går snabbt att implementera och är enkelt att använda.

www.antura.se
www.antura.dk
www.antura.com

Astrakan Strategisk Utbildning AB

Astrakan utbildar inom Ledarskap och kommunikation, Projektledning, Affärs- och verksamhetsutveckling, Affärsmannaskap samt Utveckling av system, sedan 1996.

www.astrakan.se

CANEA – ett kunskapsföretag som levererar

CANEA är ett kunskapsföretag som levererar konsulttjänster, utbildningar och IT-lösningar inom verksamhetsutveckling.

För att lyckas inom projektledning måste projektverksamheten fungera som en helhet genom att utgå ifrån Er organisations processer och vara anpassad till den rådande situationen. CANEA stöttar därför alla våra kunder inom projektverksamhetens alla områden genom konsulttjänster, utbildningar och effektiva IT-lösningar. Många av våra konsulter är certifierade projektledare och kan utbilda både Era nyare och erfarna medarbetare. Våra IT-lösningar är heltäckande, flexibla och lättanvända och fungerar för såväl större som mindre organisationer.

www.canea.se

Ledarskap och Projekthantering

Vår vision är att få arbetsformen projekt att fungera oavsett vad man arbetar med och på vilken nivå. Vår ambition är att alla som väljer oss som leverantör ska känna hur det verkligen är då det fungerar. Vi vet vad som krävs och arbetar med punktinriktade utbildningar eller större åtaganden tillsammans med kunden under flera år. Vi har både verktyg och metoder att ge er stöd i ett framgångsrikt arbete då projekt och linjeverksamhet lever i harmoni med varandra.

Projektledarprogrammet genomförs i öppna grupper med kursstarter enligt nedan och omfattar då totalt 11 dagar, varav 6 heldagar projektkunskap och 5 heldagar ledarskap, som är specialanpassade till projekt. Utbildningen ligger till grund för IPMA-certifiering.

www.projekthantering.nu

Microsoft

I dagens tuffa konkurrens behöver organisationer ha en stark samordning mellan vision, strategi och utförande. För att nå dit och nå goda resultat behöver man prioritera rätt initiativ, hitta rätt resurser till dessa och ha möjlighet att följa utfall och resultat. Microsoft Project Online är en flexibel molnbaserad lösning för projekt och portföljer (PPM) som ger ansvariga chefer möjlighet att fatta bättre strategiska beslut och optimera investeringarna med hjälp av interaktiva instrumentpaneler och analyser i realtid.

www.microsoft.com

Projectplace – Effektiva samarbeten i molnet

partnerslide_projectplace
Hört talas om oss? Över 900 000 personer på några av världens ledande företag använder vårt onlineverktyg för att samarbeta mer effektivt. Projectplace är ett molnbaserat verktyg för projektplanering med fokus på samarbete, transparens och kommunikation. Här får du ett brett utbud av smarta och sociala kommunikationsfunktioner som ökar engagemanget och produktiviteten i dina projekt.

www.projectplace.se

Tieto-PPS – Komplett stöd för projektarbete

PPS ger ett komplett stöd för projektarbetet. Modellen fungerar för såväl små som stora projekt och innehåller färdiga beskrivningar för projekt, program och portföljer.

En av PPS största styrkor är att utvecklingen av modell, tjänster, utbildningar och verktyg är kunddriven. Våra kunders idéer och krav tillsammans med PPS samlade kompetens och erfarenhet utgör plattformen för vårt kontinuerliga utvecklingsarbete. Detta har starkt bidragit till att PPS är en av de mest använda projektmodellerna i Skandinavien. Vi tar fram långsiktiga hållbara lösningar med projektverksamhetens framtida behov som utgångspunkt.

www.tieto.com/se/pps

Visuell Planering

Visuell Planering hjälper kunder att skapa effektiva, digitala arbetssätt för visuell planering och projekt-, portfölj- och resurshantering.

Vårt beprövade sätt för att uppnå en framgångsrik, kontinuerlig hantering av projekt- och resurser utgår från att kombinera Visuell Planering och hanterad projekt, portfölj och projekthantering.

På detta vis kan våra kunder fokusera på värdeskapande arbete, uppnå förenkling med hög konfigurerbarhet, kombinerat med fokus på produkt- och serviceorienterad leverans över tid, minska onödig administration och att leverera kontraktsmässigt. De kan även blicka framåt mer än bakåt, upptäcka och undvika avvikelser, hitta och lära sig grundläggande arbetssätt och bli bättre genom tidigare erfarenheter

www.visuellplanering.se

Webforum

Webforum är en helhetslösning för strukturerat samarbete. Med en unik kombination av funktionalitet och fokus på resultat så levererar vi en molntjänst för att planera, genomföra och följa upp projekt på ett effektivt sätt samt samarbeta runt dokument och hantera kringaktiviteter.

 Bland våra kunder återfinns projekt och verksamheter som kräver mer. Dessa är allt från mindre företag eller projektgrupper med stora ambitioner till multinationella bolag, kommuner, landsting samt några av Nordens största bygg och IT-projekt.

Välkommen till oss för en spännande dialog om hur du kan nå resultat!

www.webforum.se

 

Back To Top