Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Lunchwebinar: Den gyllene hybriden

 • 26okt

12:00 - 13:00


Svenskt Projektforum bjuder in till höstens andra lunchwebinar för medlemmar, denna gång på temat ”hybrid” där Karolina Wikander och Herwig Stöckl, båda medlemmar i Projektforums styrelse, kommer att prata om möteshybrider, verktygshybrider och självklart projektledningshybrider. 

Fysiska möten, digitala möten och hybrida möten. Vad har de gemensamt, vad finns det för skillnader och vad passar bäst för vad? Kan allt genomföras digitalt eller kräver olika möten olika typer av mötesformer och hur får vi ut det mesta av hybrida möten? Under webinariet kommer vi även att gå igenom fysiska och digitala verktyg, hur man använder sig av dessa på bäst sätt beroende på mötesform och våra erfarenheter kring vad som fungerar bra respektive mindre bra.

Under föreläsningen kommer vi att prata om hybriden mellan traditionell projektledningsmetodik och agila metoder. Måste man välja det ena eller det andra eller går det att kombinera? Vi kommer ta oss an frågeställningen om vilka faser i ett projekt som är mer lämpade för den ena  eller den andra metoden. Med hjälp av några konkreta exempel kommer vi titta på hur man lyckas välja det bästa av båda metoderna för att få ut bästa möjliga resultat. Även erfarenheter av försök som inte blev helt lyckade kommer diskuteras.

Om du vill lyssna, diskutera och lära dig mer om hur vi hittar den gyllene hybriden, skriv då upp den 26 oktober i din kalender och anmäl dig här nedan.

Karolina Wikander, Nexer Group, och Herwig Stöckl, egenföretagare, har båda lång erfarenhet av att driva projekt i olika branscher och med olika karaktär och de kommer under föreläsningen dela med sig av konkreta projekterfarenheter och även bjuda in deltagarna till en diskussion i ämnet.

När: Torsdagen den 26 oktober kl 12-13

Var: Föreläsningen genomförs via zoom och länk skickas ut på mail några dagar innan.

För vem: Föreläsningen är öppen för alla medlemmar i Svenskt Projektforum. Som medlem har du även möjlighet att bjuda in en gäst.

Välkommen!

 

Anmälan:

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag (obligatorisk)

  Mobilnummer (obligatorisk)

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet? (obligatorisk)
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinNyhetsbrev

  Back To Top