Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Nätverk Portföljstyrning

 • Svenskt Projektforum
 • 17apr

10:00 - 11:30


Nätverk Portföljstyrning är ett nätverk för dig som är intresserad av portföljarbete och styrning, som vill lära dig mer om hur du lyckas med portföljhanteringen och som vill utbyta erfarenheter med andra i liknande situation. Varje nätverksträff utgår från ett tema och på kommande nätverksträff  undersöker vi olika aspekter för innebörden av en portfölj

Portföljen kan vara ett verktyg för strategisk styrning eller bara representera ett ansvarsområde. Ett vanligt problem är oklara ansvar mellan portföljägaren, affärsområdet, linjeorganisationen och teamet vid agil styrning. Oklarheter här resulterar vanligen i brist på styrning och med det följer dåligt resursutnyttjande och onödigt låg produktivitet. Vi kommer undersöka hur strategisk OKR kan kopplas till initiativen med sitt respektive OKR oavsett om initiativen kallas projekt eller värdeström.

Välkommen att delta i nätverksträffen där vi undersöker och hittar svar på ovanstående frågeställningar.

Nätverksledare är Georg Silber.

 

Nätverksträffarna sker digitalt via zoom, länk till mötet skickas ut dagen innan. För att möjliggöra reflektion och erfarenhetsutbyte är platserna begränsade. Först till kvarn gäller. Om du anmält dig men fått förhinder, var vänlig och meddela oss i så god tid som möjligt så kan vi erbjuda din plats till någon annan. Nätverket är kostnadsfritt för medlemmar i Svenskt Projektforum.

Välkommen!

 

 

Anmälan:

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag (obligatorisk)

  Mobilnummer (obligatorisk)

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet? (obligatorisk)
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinNyhetsbrev

  Back To Top