Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Project Management Talks 29 juni

 • 29jun

09:00 - 10:00


Project Management Talks 29 juni – Sommarwebinar

Mellan kl 9.00 – 10.00 tisdagen den 29 juni vill vi bjuda in till ett inspirerande sommarwebinar – Ta chansen och fyll på kunskapsdepåerna inför sommarens ledigheter och härligheter. Anmäl dig nedan och några dagar före eventet får du en länk till Zoom, vi ses där !

 

ÄMNE: Är digitalisering och agile en genväg till projektmognad?

I ett digitaliserat projektkontor är styrning, planering, uppföljning och redovisning definierad och likartad för alla projekt när man använder olika modeller. Det är samma metadata i botten oavsett om man använder PPS, Pejl, XLPM, SAFe, PRINCE2, PM3 etc. och det går bra att kombinera traditionella med agila ramverk. Under 40 minuter går vi igenom Projektmognadsmodellen CMMI och hur modellen direkt hjälper mindre erfarna projektledare att få grepp om alla aspekter av sitt projekt och en ökad säkerhet i att redovisa projektet för sin ledning. De återstående 20 minuterna av timmen reserverar vi för frågor och svar.

 

Om Project Management Talks – idéer värda att sprida!

Svenskt Projektforum bjuder in erfarna yrkesverksamma från olika branscher, statliga och icke-statliga organisationer att bli våra talare och dela sina erfarenheter, utmaningar och lösningar på problem som vi alla står inför för idag och kan förvänta oss i morgon – och detta sker digitalt. Vill du dela ett spännande projekt, prata om framtiden eller ge konkreta tips och tricks eller vill du och din organisation vara medarrangör? Kontakta emely.ekdahl@projektforum.se 

 

Arrangör:

Anmälan:

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag (obligatorisk)

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet? (obligatorisk)
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinNyhetsbrevProjektvärldenFacebook

  Back To Top