Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Projektfrukost på Södra Teatern 5 juni

  • 05jun

07:30 - 10:00


Plats
Södra teatern - etablissemanget


Ledarskapsutveckling – Hur blir du mer konkurrenskraftig?

Svenskt Projektforum bjuder dig på en härlig frukostbuffé på Södra Teaterns Etablisemanget.

En intressant morgon för projektintressenter som kretsar kring hur du ökar din konkurrenskraft. Du träffar certifieringsevangelisten Per-Olof Sandberg och ledarskapsexperten Jean Christian Jacobsen och får goda exempel på hur företag arbetar med kompetensutveckling.

Föreläsare:

Per-Olof Sandberg

Certifering – varför då? Har verkat som certifieringsansvarig på Svenskt Projektforum sedan januari 2013 har tidigare verkat som assessor i både Sverige och Danmark. Per-Olof har mångårig erfarenhet av projektledning, portfölj-och-programledning samt stor branscherfarenhet av finansbranschen. Idag jobbar Per-Olof som CIO på Landshypotek Bank och han anser att IPMA -certifieringen har givit honom en ökad självinsikt, breddat sitt nätverk samt validerat sin kompetens.

Jean–Christian Jacobsen

MMedledare – den nya medarbetaren. Vi är glada att presentera Jean-Christian Jacobsen som har över tjugo års erfarenhet av ledarskapsutveckling. Förvänta dig en späckad stund med det erfarenhetsmässigt bästa förhållningssättet inom ledarskap och ett interaktivt deltagande från alla i publiken.

Tider:
7.30 – Frukost
8.00 – Föreläsningar
9.30 – Mingel
10.00 – Avslutning på evenemanget

Seminariet är gratis. Har du bokat en plats och inte kommer, så debiteras en avgift på 250 kr per person. Du kan avboka din plats fram till den 3 juni.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Back To Top