Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Framtidsspaning – så här styrs och agerar morgondagens företag

 • 15nov

10:00 - 11:00


Vem är framtidens ledare? Vilka styrmedel kommer skapa riktning för morgondagens organisationer? Vilken roll kommer arbetsplatsen att ha? I detta webinar kommer du bjudas på en djup förståelse om vad strategiskt välmående är och hur det kommer att påverka vårt arbetsliv framåt samt framtidsspaningar kopplat till hållbarhet, vår nya digitala arbetsmiljö och den nya generationens förväntningar kopplat till detta. Deltagarna bjuds på trender och omvärldsbevakning/forskning gällande framtidens friskvård.

Ni kommer att få möta Karin Capó Milding & Josefine Sandahl, VD respektive grundare av Dear Change, som arbetar och brinner för ett hållbart arbetsklimat kopplat till de globala målen. Dear change vision är att förändra Sveriges arbetsliv till ett mer hållbart och inkluderande sätt att arbeta. Genom digital innovation möjliggör de för alla organisationer att på ett enkelt sätt komma igång och arbeta strategiskt med välmående.

Lyssna in, bli inspirerad och delta i det kostnadsfria webinariet tisdagen den 15 november kl. 10, som anordnas av Dear Change tillsammans med Projektforum.

 Välkommen!

Webinariet genomförs via zoom och du kommer få en länk på mail några dagar innan mötet. 

Anmälan:

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag (obligatorisk)

  Mobilnummer (obligatorisk)

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet? (obligatorisk)
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinNyhetsbrev

  Back To Top