Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Möt författaren till Årets Projektledarbok 2022 – Lars Svedberg

 • 15jun

14:00 - 15:00


Ta chansen att få lyssna till en föreläsning med Lars Svedberg, docent, legitimerad psykolog och författare till boken Gruppsykologi – Om grupper, organisationer och ledarskap, vinnaren av Årets Projektledarbok 2022! 

Under ca 30 minuter kommer Lars Svedberg bland annat att berätta om de personliga erfarenheter på vilka boken vilar. Om hur erfarenheter av sociala processers oförutsägbara dynamik färgar hur vi närmar oss en grupp, även i professionella sammanhang. Föreläsningen kommer även gå in på återkommande grunder, bortom modebegreppen, för att förstå en grupp. 

Efter föreläsning har du möjlighet att ställa dina frågor till Lars.

 

Anmäl dig idag för att säkra din plats!

Föreläsningen sker via zoom och är kostnadsfri. Om du anmält dig men fått förhinder, var vänlig och meddela oss i så god tid som möjligt så kan vi erbjuda din plats till någon annan. 

 Välkommen!

           

Du kommer få en länk till Zoom mailad till dig dagen innan föreläsningen

Studentlitteratur har tagit fram en rabattkod för Projektforums medlemmar som gör att du får köpa Årets Projektledarbok, Gruppsykologi av Lars Svedberg till ett reducerat pris. Genom att uppge rabattkod 6459 i kassan på studentlitteratur.se får du köpa boken för 350:- ex moms (ord pris 469:- ex moms). Koden är giltig till och med den 30 juni 2022.

Anmälan:

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag (obligatorisk)

  Mobilnummer (obligatorisk)

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet? (obligatorisk)
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinNyhetsbrev

  Back To Top