Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Project Management Talks 12 juni

 • pia.lundgren@projektforum.se
 • 12jun

08:30 - 09:30


Project Management Talks 12 juni – ett frukostseminarium on-line!

Mellan 8.30 – 9.30 fredagen den 12 juni vill vi bjuda in till en inspirerande frukost – vi kan inte bjuda på frukosten, den får du ordna själv  men vi står för inspirationen… Anmäl dig nedan och några dagar före eventet får du en länk till Zoom, där vi ses!

 

Den här fullspäckade timmen kommer innehålla följande punkter:

Insikt för att lyckas – Inställning gör att vi agerar olika – Johanna Lycken & Erika Quist

Inställning gör att vi agerar olika. Alla människor drivs av något och mycket enkelt sett finns det två personligheter. Den ena personligheten drivs av möjligheten att lyckas och den andra personligheten drivs av rädslan att misslyckas. Om jag är medveten om dessa drivkrafter kommer jag att kunna styra mig till rätt inställning och mot önskat resultat i mitt arbete, i mitt ledarskap eller i privat.  När jag som ledare identifierar personligheterna kommer jag ha lättare för att läsa av situationer, leda arbetet och kommunicera med gruppen.  Men allt börjar med mig själv, jag behöver veta vem jag är innan jag kan identifiera andra.

 

Agilt ledarskap – en balansakt mellan motsägelser – Tomas Gustavsson

När ledare börjar förstå det agila arbetssättet möts de ofta av motsägelser. Scrumgrundaren säger att vi måste följa scrums regler samtidigt som en agil värdering är att anpassa arbetssättet efter behov. Teamet ska vara självorganiserande samtidigt som ledaren ska utmana teamet. Under den här presentationen går vi igenom ett antal motsägelser som den agila ledaren måste hantera och vad forskningen visar vad som fungerar.

 

Vi utser vinnaren av Donald Davies Stipendium 2020!

”En projektledare som gjort det omöjliga möjligt i ett omfattande projekt”. Donald Davies Stipendium tilldelas årligen en projektledare som gjort en extraordinär insats för att ro ett till synes omöjligt, omfattande eller på annat sätt komplext projekt i hamn.

Finalisterna är:

Åsa Ander, Organisationsutvecklare/Projektledare, Svenska Röda Korset

Silvana Balcanovic, Projektledare, CGI

Johnny Eliasson, Complex Venture Owner, Tele2 AB/Curamando AB

 

LÄS MER OM PROGRAMMET OCH TALARNA HÄR>

 

Om Project Management Talks – idéer värda att sprida!

Då vi ska undvika fysiska möten vill Svenskt Projektforum bjuda in erfarna yrkesverksamma från olika branscher, statliga och icke-statliga organisationer att bli våra talare och dela sina erfarenheter, verkliga lösningar på problem som vi alla står inför för idag och kan förvänta oss i morgon – och detta sker digitalt. Vill du dela ett coolt projekt, prata om framtiden eller ge konkreta tips och tricks eller vill du och din organisation vara medarrangör? Kontakta pia.lundgren@projektforum.se 

 

 

Arrangör:

Powered By:

Anmälan:

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag (obligatorisk)

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet? (obligatorisk)
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinNyhetsbrevProjektvärldenFacebook

  Back To Top