Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

”Project is about people”

 • 25apr

14:45 - 17:15


Plats
Nya Ullevi Restaurang och Konferens


Fokus på ledarskap och resultat i utvecklad certifieringsprocess och kompetensmodell för IPMA-certifiering i Sverige
Metoder, verktyg, projektmodeller och utvecklingsprocesser kommer att vidareutvecklas allt snabbare och det är idag omöjligt att förutse vilken metodkompetens som kommer att krävas 2025. Det står dock bortom allt tvivel att ett kompetensområde kommer att efterfrågas oavsett all annan förändring – nämligen ”People”. Framtidens projekt kommer som alltid att kräva ett förstklassigt samarbete mellan människor, ett föredömligt ledarskap med motiverade och inspirerade människor. En hållbar definition av vilken kompetens en projektledare måste ha för att vara valbar 2025 finns i IPMA:s område People.

En IPMA-certifiering på Svenskt Projektforum certifierar hållbar kompetens som kommer att efterfrågas idag och 2025. En IPMA-certifiering på Svenskt Projektforum certifierar ledarskapet på riktigt.

 

AGENDA

14.45-15.15 Registering och fika

15.15-16.00 Project is about people – Per-Olof Sandberg

Under detta eftermiddagsseminarium går Per-Olof Sandberg, certifieringsansvarig på Svenskt Projektforum igenom vad den nya certifieringen innebär och vilka fördelar du kan få av den.

16.10-17.15 Hur skapas glädje med fokus på människor & personligt ledarskap? – Jenny Andersson

Genom att fokusera på människors behov, drivkrafter och en ökad förståelse skapar du glädje och engagemang. Vi påverkar även alla andra runt omkring oss genom att ta ansvar för vårt egna personliga ledarskap. Det i sin tur är även direkt förknippat med lönsamma organisationer och lyckade förändrings- och utvecklingsprojekt. Men hur gör man? Och vad är nycklarna som skapar just det du vill uppnå? Ta del av erfarenheter och en föreläsning som sår frön till att skapa insikter och en egen inre motivation.

Jenny Andersson är Executive ICF- och NLP coach, NLP-Trainer, skribent, projektledare, föreläsare, mindfulnessinstruktör samt förändringsledare. Jenny arbetar med utveckling- och förändringar med fokus på individers-, team- och organisationers utveckling. Jenny arbetade tidigare under många år i reklam- och kommunikationsbranschen, men nyfikenheten för de mer mjukare värdena tog över. Med erfarenheten från båda världarna bjuder hon på kunskap och egna erfarenheter för att skapa glädje och hållbara resultat. Hon har även skrivit boken ”Medveten kommunikation”. Idag driver hon företaget Heroclé med de senaste metoderna inom förändringsledning innovation och utveckling.

Varmt välkommen med din anmälan! Seminariet är kostnadsfritt och öppet för alla. Bjud gärna med kollegor och vänner.

  Förnamn (obligatorisk)

  Efternamn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Företag

  Hur fick du reda på informationen om det här eventet?
  Via kollegawww.projektforum.seLinkedinNyhetsbrevProjektvärldenFacebook

   

   

   

  Back To Top