Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Projektfrukost Umeå

  • 19nov

07:30 - 10:00


Plats
Umeå Universitet, sal N430


Välkommen på projektfrukost i Umeå

Torsdagen den 19 november bjuder Svenskt Projektforum in till frukost med intressanta föreläsningar på Umeå universitet. Eventet är gratis och kräver inget medlemskap i föreningen.
Projektfrukosten i Umeå är ett evenemang under höstens tema ”Investing in people”.

Projektfrukosten hålls i Naturhuset N320

Rabbit_wolfCaroline Stark och Andreas Gustafsson
Projektledning inom Sveriges största bank

Föreläsningen kommer att ta sin utgångspunkt i Swedbanks vattenfallsbaserade utvecklingsprocess för att vidare illustrera hur vi förhåller denna traditionella styrmodell till agila metoder (Scrum och Kanban).

Swedbank – Sveriges största bank räknat i antal kunder med ledande position även i Estland, Lettland och Lituaen. Inom banken bedrivs årligen hundratals projekt med syfte att effektivisera processe, bygga systemstöd internt samt att erbjuda digitala tjänster till våra kunder. Koncernen har drygt 13 000 anställda varav 1 500 medarbetare inom Group IT, den organisationsenhet som frukostföreläsarana representerar. I Umeå är det ca. 100 personer som jobbar med IT-relaterade projekt.

mattias_walfridssonMattias Walfridsson
Komplex projektledning utifrån ett eventperspektiv

Mattias Walfridsson arbetar som VD och Sponsringsstrateg på Heja.

Heja! är en event- och sponsringsbyrå som älskar Norrland. De arbetar med allt från strategi och koncept till krävande eventproduktioner. Många av  uppdragsgivarna finns i Norrland men de arbetar även med kunder och uppdrag över hela landet.

 

 


Anmälan

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Back To Top