Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Projektnätverk Väst

  • 19feb

07:30 - 09:00


Plats
Västsvenska Handelskammaren


Varmt välkommen till ett morgonmöte med Projektnätverk Väst. Då får du träffa Mats Ragnarsson från Wenell Management som kommer att prata om att leda osäkra och komplexa projekt.

Vänliga hälsningar Åsa Tegelberg och Beatrice Silow

Mats Ragnarsson
Mats Ragnarsson, Wenell Management AB
Torsdag 19 februari kl. 07.30-09.00 (Registrering och kaffe från kl. 07.15)

Titel
Att leda osäkra och komplexa projekt
Hur är det i ditt projekt? Består osäkerhet i huvudsak av risker som bör reduceras bort eller är osäkerhet och komplexitet något naturligt som kan utnyttjas om man vet hur? Under nätverksträffen kommer Mats Ragnarsson från Wenell att presentera några rön från hans bok ”Att leda osäkra och komplexa projekt- Studentlitteratur” som beskriver hur ledare i vitt skilda miljöer (anläggningsprojekt, räddningstjänst, läkemedelsutveckling och lagsport) framgångsrikt hanterar osäkerhet och komplexitet. I intervjuer av dessa ledare framkommer ett mönster av ett tydligt ledarskap som stödjer samverkan parat med förmågan att hantera det oväntade. På nätverksträffen kommer du att få ta del av detta mönster och fundera på hur det kan omsättas i ditt projekt.

Mats Ragnarsson är seniorkonsult och partner i Wenell Management AB och ledamot av Svenska Projektakademien där är sammanhållande inom forskningsutskottet. Mats har över 25 års erfarenhet av projektledning med internationella uppdrag åt bland annat SKF och AstraZeneca.

Svenskt Projektforum och Västsvenska Handelskammaren skapar tillsammans en västsvensk mötesplats för personer som ansvarar för eller arbetar i projekt. Deltagandet är kostnadsfritt.

Anmäl er via extern länk

Back To Top