Skip to content
08 - 22 14 13 info@projektforum.se

Utbildningsdagen 2023

  • Svenskt Projektforum
  • 05okt

13:00 - 17:00


Plats
IVA Konferenscenter


Vi på Svenskt Projektforum vill i samarbete med Projectpartner ge dig som arbetar med samhällsbyggnad i projektform chansen till en riktig projektledningsboost – Välkommen till Utbildningsdagen 2023 den 5 oktober!

Utbildningsdagen 2023 är en utvecklande halvdag för dig som brinner för projektledning och samhällsbyggnad. Tillsammans med Projectpartner vill vi ge dig som arbetar med samhällsbyggnad i projektform en riktig projektledningsboost: koll på trenderna, nycklar till framgångsrikt ledarskap, tankar om hur du kvalitetssäkrar din projektledningskompetens samt knepen för balans i livet och en hållbar hälsa.

Var: IVA Konferenscenter, Grev Turegatan 16, Stockholm

När: Torsdagen den 5 oktober 2023

12:45 Registrering & mingel
13:00 Välkomna till Utbildningsdag 2023
15:00 Fikapaus
15:30 Utbildningsdag 2023, forts.
ca 17:15 Branschmingel

Då antal deltagare är begränsat ber vi dig göra en intresseanmälan och invänta vår bekräftelse. Deltagande är kostnadsfritt, vid uteblivet deltagande faktureras 500 kr. Önskar du bli fakturerad självkostnadspris för ditt deltagande så går det givetvis att ordna.

Programpunkter

”Megatrender – så påverkas projektledningsprofessionen”

Anna Frankzén Starrin

AI, digitalisering, automatisering och innovation för hållbar utveckling. Vilken känsla ger orden dig som projektledare? Har du koll på megatrenderna och hur de kommer påverka just dig i din yrkesroll? Inte fullt ut? Lugn, Anna Frankzén Starrin inleder årets Utbildningsdag med att ge oss en genomgång av trenderna som påverkar och kraven de ställer på framtidens projektledning. Med i bagaget har Anna aktuella case med fokus på AI och samhällsbyggnad från det internationella trendbibliotek hon är med och bidrar till, samt resultat från spännande studier så som Generation Z, Urban trends, the future of cities med flera.

 

© Photo by Sören Håkanlind / Copyright

Tre nycklar för att leda i ständig förändring

Ylva M Andersson

Ylva M Andersson är författare till boken ”Leda i ständig förändring med kreativitet, kollektiv intelligens och kommunikation” som av Svenskt Projektforum utsågs till vinnare av Årets Projektledarbok 2023. Under Projectpartners Utbildningsdag kommer vi få ta del av hennes insikter om hur vi bäst förhåller oss som projektledare i en värld av ständiga förändringar. Ylva pekar på tre nycklar för att leda en organisation på ett framgångsrikt och konkurrenskraftigt vis i vår tid: kreativitet, kollektiv intelligens och kommunikation. Samtidens höga förändringstakt innebär nämligen att vi hela tiden behöver utveckla unika idéer och pröva originella metoder som skapar värde för att lyckas hålla oss kvar ”i matchen.”

 

Paneldiskussion: Kvalitetssäkring av kompetens i en föränderlig värld

Med snabbare förändringstakt och ökade krav på flexibilitet ställs nya krav på projektledarkompetensen. Hur säkerställer vi kompetensen när behovsbilden ständigt varierar? Har de grundläggande kraven på projektledarkompetens förändrats över tid och vad är viktigast att ta med oss in i morgondagen? Lyssna in till en paneldiskussion om kvalitetssäkring av projektledningskompetens i en föränderlig värld.

 

”Hälsoknepen som skapar Resultaten”

Mårten Nylén

Vi bjuds på en energigivande och motiverande föreläsning där vi får Mårten Nyléns allra bästa knep för att hålla oss uthålliga, glada och hälsosamma både på jobbet och mitt i livspusslet. Mårten ger oss nycklar till att förändra dåliga mönster och vanor, hantera stress, skapa bättre återhämtning och sömnkvalitet samt hur vi på enkla men smartare sätt kan bli bättre på att hantera oss själva i en intrycksrik värld. Detta varvat med en hel del av humor och några spännande historier från bakom kulisserna.

 

För fullständigt program och anmälan – läs mer här>>

 

Back To Top